Myron Boadu (NED)

Aanvaller

FC Twente | 14/01/01 |

FC Twente
Blessure

Myron Boadu - hamstringblessure


31 maart 2024 door Allard Gruiters

FC Twente -spits Myron Boadu (23) moest enkele minuten na zijn doelpunt in de wedstrijd FC Twente Heracles Almelo geblesseerd het veld verlaten. Hij ging naar de grond op het middenveld en greep naar zijn hamstring.

 

Maandag wordt middels een MRI scan meer duidelijkheid verwacht over de ernst van de blessure.

 

De huurling van Monaco heeft zèlf goede hoop dat de blessure meevalt. Hij verwacht dat Heerenveen-uit op woensdag 3 april 2024 te vroeg komt maar hoopt er zaterdag 6 april 2024 tegen Fortuna Sittard wel weer bij te zijn.

 

"Boadu wordt wel heel erg lastig. Kan hij starten of kan hij eindigen. Daar moeten we echt nog naar kijken", vertelde Oosting tegenover 1Twente. Dat hij wordt gezien als twijfelgeval geeft aan dat de spits er niet langdurig uitligt.

 

Update vrijdag 5 april 2024

Myron Boadu zal afwezig zijn bij FC Twente wanneer ze zaterdag 6 april 2024 thuis spelen tegen Fortuna Sittard vanwege de spierblessure. De spits heeft ook het duel tegen SC Heerenveen (3 april 2024) gemist vanwege dezelfde blessure. Het is momenteel onduidelijk wanneer Boadu weer beschikbaar zal zijn om zich bij de selectie aan te sluiten (bron Telesport).

 

Update dinsdag 23 april 2024

Myron Boadu is na zijn hamstringblessure terug op het trainingsveld, maar het duel tegen Almere City komt nog te vroeg voor de spits (bron Tubantia).

 

Update vrijdag 3 mei 2024

Boadu traint weer mee met de selectie van FC Twente meldt Joseph Oosting op de officiële site van FC Twente.

 


Deel dit artikel